NavMenu

Green Grow Energy na Logističko distributivnom centru kompanije Voli gradi najveću solarnu elektranu na krovu u Crnoj Gori

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.04.2024. 16:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/American Public Power Association)Ilustracija
Green Grow Energy gradi na krovu Logističko distributivnog centra (LDC) kompanije Voli u Podgorici najveću solarnu elektranu na krovu u Crnoj Gori.

Ova kompanija pobijedila je na tenderu koji je Voli raspisao ranije.

Kako je objavljeno na sajtu kompanije Green Grow energy, solarna elektrana Voli je dobila sve potrebne saglasnosti i dozvole i nalazi se u fazi realizacije.

- Sa ukupno ugrađenih 4.100 solarnih panela i 20 invertora, ukupne snage 2,35 MWp, ovo je će biti za sada najveća solarna elektrana na krovu u Crnoj Gori. Radujemo se uspješnoj realizaciji još jednog pionirskog projekta u Crnoj Gori i zahvaljujemo kompaniji Voli na ukazanom povjerenju - naveli su.

Partneri na realizaciji ovog projekta su kompanije Refleksing, Mezon, Ozde Kontrol ve Enerji, Ozde energy Montenegro, Greener.

Stručni nadzor izvodi kompanija Civil engineer.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija

Bečko postojenje za tretman otpadnih voda radi po uzoru na prirodu i samo sebe snabdeva zelenom energijom - U Dunav se ispušta čista voda, kada će Beograd tim putem?

U bečko postrojenje za preradu otpadnih voda oko 6.000 litara stigne svake sekunde, a nakon 20 sati, u Dunav se ispušta čista voda. Ovo postrojenje, najveće je u Austriji i među pet najvećih u Evropskoj uniji, godišnje preradi oko 200 miliona kubnih metara otpadnih voda. Fabrika pokriva površinu od 490.000 m2, što je površina veća od Vatikana, a njome upravlja ebswien, bečka kompanija u gradskom vlasništvu. - Nakon mehaničkog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.