NavMenu

E! kanal okuplja najveće, nasmelije i najotvorenije rijaliti zvezde za posebno nadmetanje u seriji "House of Villains"

Izvor: eKapija Petak, 10.11.2023. 13:41
Komentari
Podeli
(Foto: NBCUniversal International / E!)
NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer premijerno prikazuje najnoviju rijaliti seriju u Srbiji i regionu, "House of Villains" (Kuća negativaca). E! kanal okuplja desetoro čuvenih i ozloglašenih rijaliti televizijskih zvezda pod jednim krovom, u seriji u kojoj će od početka krenuti eliminacija najslabijih - "House of Villains".

Voditelj je Joel McHale, serija će remijerno biti prikazana uz produženu prvu epizodu od 75 minuta u nedelju, 12.11. u 21.00 na kanalu E! i emitovaće se svake nedelje u istom terminu.

Potičući iz nekih od najpopularnijih rijaliti televizijskih franšiza, ovi ozloglašeni negativci se susreću sa svojim jednako jakim suparnicima jer moraju da nadmudre, manipulišu i prevare jedni druge kroz niz izazova kako bi osvojili novčanu nagradu od 200.000 USD i titulu "američkog ultimativnog superzlikovca".

Svake nedelje takmičari se nadmeću u izazovu vrhunske borbe koja testira njihovu fizičku, mentalnu i emocionalnu snagu. Pobednik izazova je siguran od eliminacije i na kraju nedelje jedan negativac biće poslat kući. To je bitka veka dok se sklapaju savezi, ruše poverenja i negativci planiraju svoj put do vrha.

Upoznajte ozloglašene!

Anfisa Arkhipchenko

Poreklom iz Rusije, Anfisa Arhipčenko je postala slavna 2016. dok je učestvovala u serijalu "90 Day Fiancé" kada je dokumentovala svoju nezaboravnu vezu pred kamerom. Od svog pojavljivanja u rijaliti seriji, Anfisa je završila fakultet i uspela u fitnes industriji.


Johnny Bananas

Šampion MTV emisije The Challenge i to sedam puta, Džoni Bananas je spreman da zabeleži još jednu pobedu na svom "pojasu" i uradi ono što najbolje radi - sruši kuću - u serijalu House of Villains. Poznat po svojim jakim atletskim sposobnostima, metodama manipulacije i neobičnom smislu za humor, Džoni nije rijaliti zvezda, već super-učesnik rijalitija na moga treba računati.

Shake Chatterjee

Kao omiljena (a možda i jedina) kombinacija veterinara i DJ-a u Americi, Šejku Čaterdžiju nije strano da živi život po sopstvenim pravilima – čak i ako to znači da usput "rasturi neka perja". Od svog vremena u drugoj sezoni serije "Love Is Blind", Šejk je doveo svoje talente u sunčani Majami, gde nastavlja da spasava štenad danju i pušta ritmove noću.

Jonny Fairplay

Džoni Ferplej je legenda rijaliti televizije i član Survivor Kuće slavnih gde je napravio svoj zloglasni potez, "Laž mrtve bake". Pojavljivao se u više od 90 pojedinačnih televizijskih emisija, od kojih je najznačajnija pobeda u "Ty Murray’s Celebrity Bull Riding" i bio je jedini dodatni voditelj u emisiji "Fear Factor." On je ponosan otac svoje dvoje dece, Fina i Madilin, i domaćin je sopstvenog potkasta, "The Reality After Show with Jonny Fairplay".

Bobby Lytes

Rođen u Majamiju, reper i preduzetnik Bobi Lajts ušao je u istoriju kao prvi javni gej učesnik serijala "Love & Hip Hop: Miami", razbijajući predrasude u hip-hop industriji. Od premijere emisije 2018. godine, Bobi je postao poznat po svojim mišljenjima koje iznosi bez izvinjenja, po harizmatičnom ponašanju i stilu koji zaustavlja emisije. Pored muzičke karijere, Bobi ima strast za modu, kuvanje i umetnost.

Corinne Olympios

Korin Olimpijos se pojavila na sceni 2017. godine kao probojna zvezda 21. sezone serije "The Bachelor". Njene urnebesne dosetke, nekonvencionalan stil i strategija bez ustezanja učinili su je gorućom temom u pop kulturi. Nije osvojila poslednju ružu, ali svaki pravi obožavalac bi se složio da je ona najbolji The Bachelor učesnik-zlikovac svih vremena.

Omarosa

Legenda rijaliti televizije Omarosa prvi put se pojavila u rijalitiju kao takmičarka u prvoj sezoni serijala "The Apprentice" 2004. Od tada se pojavila u brojnim spin-off serijama "The Apprentice", kao i "Fear Factor" i "Celebrity Big Brother". Pored svog televizijskog iskustva, Omarosa je uspešna poslovna žena i napredovala je kao izvršni direktor u oblasti nekretnina i razvoja. Prethodno je radila kao direktor za komunikacije Kancelarije za vezu sa javnošću u Beloj kući i bila je pomoćnik u Kancelariji za predsedničke kadrove, kao i u Nacionalnoj administraciji za telekomunikacije i informacije (NTIA). Omarosa je autor bestselera broj 1 Njujork Tajmsa i veoma tražen motivacioni govornik.

Tiffany "New York" Pollard

Poznata po svojoj oštroj duhovitosti i smešnim trenucima, Tifani "Njujork" Polard je originalna legenda rijaliti televizije. Debitovala je u seriji "Flavor of Love" 2006. godine i ubrzo je proglašena za miljenicu gledalaca. Zatim je glumila u sopstvenim spin-off-ovima "I Love New York", "New York Goes to Hollywood", "New York Goes to Work" i, nedavno, "Brunch with Tiffany". Samoproglašena "glavna zlica koja vodi reč" (HBIC), Tiffani je kao vatromet i ne treba se sa njom petljati.

Jax Taylor

Globalno poznata javna ličnost televizije i bivši model Džeks Tejlor brzo je stekao ime u industriji zabave. Džeks je osam sezona učestvovao u hit seriji Vanderpump Rules i postao je jedna od najkontradiktornijih ličnosti u seriji. Nedavno, Džeks, sa svojom suprugom Britani Kartrajt, pojavio se u popularnoj seriji "Watch With the Cast", gde su podelili svoje stavove o najnovijoj drami 10. sezone "Vanderpump Rules". Trenutno, Džeks vodi svoj najbolje ocenjeni potkast sa svojom suprugom, "When Reality Hits - With Jax and Brittany", za Podcast One.

Tanisha Thomas

Poreklom iz Bruklina, Njujork, Taniša Tomas je uspešna televizijska voditeljka, ličnost rijaliti televizije i izvršni producent. Proslavila se u Oxygen seriji "The Bad Girls Club", gde su je njena harizmatična ličnost i upečatljive reči dovele do toga da postane značajno ime u pop kulturi. Pored toga, pojavila se u sopstvenoj emisiji, "Tanisha Gets Married", postavši jedna od retkih loših devojaka koja je dobila spin-off iz serije i bila je domaćin raznim okupljanjima za tu franšizu. Čak je vodila i svoj nacionalni tok-šou Crazy Talk, pored voditelja Bena Arona. Taniša, koja se pojavljivala u raznim drugim rijaliti programima i prava je miljenica obožavatelja, nastoji da stvori značajan sadržaj sa kojim se publika može povezati, kombinovan sa strašću i suštinom koji će inspirisati i odjeknuti među fanovima širom sveta.

House of Villains produciraju Irwin Entertainment i John Irwin, Dave Kuba, Eli Frankel i Matt Odgers kao izvršni producenti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Nova privredna zona u Prokuplju sprema se za investitore - Počela gradnja trafostanice

U privrednoj zoni u Prokuplju počela je izgradnja trafostanice TS35/10kV "Prokuplje 5", snage 2×8 MVA. Investitor i finansijer je Elektrodistribucija Srbije, a vrednost je 274 miliona dinara, bez PDV-a. Rok za završetak ovih radova, sa tehničkim pregledom i ishodovanjem upotrebne dozvole, je 9. jul 2025. godine. - Industrijska zona u Prokuplju i zvanično je u registru republičke Razvojne agencije i sada su na potezu potencijalni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.