NavMenu

SC Tašmajdan traži uslugu stručnog nadzora nad rekostrukcijom otvorenog bazena

Izvor: eKapija Utorak, 15.08.2023. 11:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Snapper 68/shutterstock.com)Ilustracija
SC Tašmajdan doo Beograd raspisao je javni poziv za usluge stručnog nadzora nad projektom izvođenja radova rekonstrukcije otvorenog bazena i bazenske tehnike.

Tender je vredan 7,2 miliona dinara, a ističe 21. avgusta.

U opisu predmeta javne nabavke navodi se da jeu toku postupak javne nabavke radova na rekonstrukciji otvorenog bazena i bazenske tehnike.

- U pitanju su radovi velike vrednosti, pa je potrebno obezbediti stručni nadzor na mestu gde se obavljaju radovi, a obzirom da u Društvu ne postoji kadrovski kapacitet koji bi obavio tu vrstu posla - stoji u tenderskoj dokumentaciji.

Detaljnije o tenderu OVDE.

Podsetimo, SC Tašmajdan nedavno je raspisao tender za rekonstrukciju otvorenog bazena i bazenske tehnike vredan 240 miliona dinara.

Kako je navedeno u javnom pozivu, razlog za sprovođenje nabavke je što je prilikom poslednje rekonstrukcije otvorenog bazena 2019. godine, smanjena njegova dubina, pa ne ispunjava uslove za održavanje međunarodnih takmičenja u vodenim sportovima, u skladu sa "FINA" standardima.


- Zato je potrebno izvršiti nadvišenje postojećeg olimpijskog otvorenog bazena. Pored ovih radova, u sklopu izmena navedene nabavke, izvršiće se i rekonstrukcija bazenske tehnike, što podrazumeva nabavku i ugradnju elektrolizera, čime će se omogućiti sopstvena proizvodnja hlora, rekonstrukciju kompletne sale za filtriranje bazenske vode, zamenu 6 filtera za filtriranje bazenske vode, dozirnih pumpi, cevovoda, automatskih ventila, filtracionih pumpi, elektrorazvodnog ormana i drugo - stoji u tenderskoj dokumentaciji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.