NavMenu

Austrijska kompanija Elektroplast Packaging otvorila fabriku u Kruševcu

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.05.2023. 12:43
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: RAW4/shutterstock.com)Ilustracija
Kruševac je dobio još jednu inostranu kompaniju, koja se nalazi na Jasičkom putu. Austrijska fabrika Elektroplast Packaging doo, svoje poslovanje iz Mađarske preselila je u grad "povoljnog poslovnog okruženja" kako je izjavio vlasnik i direktor kompanije Herman Kuneš.

Trenutno zapošljava oko 50 radnika, a u narednom periodu planiraju bar još toliko novih, saopšteno je na gradskom sajtu.

Porodična fabrika se bavi proizvodnjom plastičnih proizvoda za pakovanje roba: kesa, vreća, kutija, sanduka, kanistera, boca i dr.

Herman Kuneš je istakao da je kompanija prihvaćena kao deo poslovne zajednice koja funkcioniše integrisano u okviru lokalne samouprave, a da su zaposleni - stručni, kvalifikovani i posvećeni poslu, koji se odvija po određenim standardima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Gradiće se regionalni fudbalski centri u Novom Sadu i Nišu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (IO FSS) doneo je odluku o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Novom Sadu i Nišu. Kako je saopštio FSS, u Sportskom centru u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao potpredsednik Saveza Branislav Nedimović i na kojoj je doneta odluka o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Novom Sadu i Nišu, projekata koji će, kako navode u FSS, biti od kapitalne važnosti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.