NavMenu

Velika logistička konferencija u Beogradu - Put ka oporavku: budućnost globalnog lanca snabdevanja

Izvor: Promo Četvrtak, 22.09.2022. 14:34
Komentari
Podeli
Beograd će 27. septembra biti domaćin velike konferencije o logistici koju organizuju Confindustria Serbia, Slovenački poslovni klub i Privredna komora Srbije i koja će biti održana u prostorijama Privredne komore Srbije.

"Put ka oporavku: budućnost globalnog lanca snabdevanja" će u otvorenom dijalogu 37 panelista - predstavnika najznačajnijih kompanija iz sektora snabdevanja, logistike, transporta i relevantnih institucija - tokom četiri panela, odgovoriti na pitanje kako da u trenutku dramatičnih poremećaja na tržištu transformišemo i ojačamo transport, logistiku i infrastrukturu kao ključne elemente u lancima snabdevanja, da osiguramo nabavke i sagledamo nove perspektive koje se naziru.

Na konferenciji će domaći i međunarodni stručnjaci iz ove oblasti razgovarati o sveobuhvatnom uticaju pandemije i najnovijim geopolitičkim dešavanjima na svetsku logistiku, fokusirajući se na njihovo viđenje mogućnosti koje predstoje i koje proizilaze iz novih propisa i nove infrastrukture - od novih tehnoloških aplikacija kao što je blockchain do novog pristupa ljudskim resursima u sektoru.

Da bi se pružila potpuna slika lanca snabdevanja 2022. godine, konferencija će takođe ponuditi uvid u slučajeve specifične za različite industrijske sektore dok će panelisti - predstaviti planove kako da se kompanije suoče, prilagode i odgovore na nove globalne perspektive.

Kompanije će imati priliku i da kroz direktne b2b sastanke sagledaju nove mogućnosti i uspostave nove modele saradnje.

Medijski partner konferencije je Pluton Logistics.

Detalje konferencije, teme i govornike pročitajte OVDE.

Svoje prisustvo na konferenciji možete prijaviti OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Rekonstrukcija hotela Slavija kreće do kraja godine, neće biti rušenja - Novi kompleks u centru grada imaće dva hotela i poslovnu zgradu

Kompanija u vlasništvu porodice Matijević pre nekoliko meseci kupila je hotel Slavija, a radovi na rekonstrukciji trebalo bi da krenu već do kraja godine. To u izjavi za Nova.rs navodi Zoran Matijević, jedan od suvlasnika te kompanije, koji kaže da će zatražiti subvencije od države, ali da im je najvažnije da što pre dobiju neophodne dozvole. On za naš portal otkriva i kako će izgledati novi kompleks u centru grada. U januaru ove

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.