NavMenu

Prvi paketomat Pošte Srbije na železničkoj stanici u Novom Sadu - U planu postavljanje širom zemlje

Izvor: eKapija Ponedeljak, 14.03.2022. 13:17
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Arina P Habich/shutterstock.com)Ilustracija
U okviru renovirane železničke stanice u Novom Sadu, počela je s radom nova pošta 21110 Novi Sad i instaliran je prvi paketomat Pošte Srbije čime je počela testna faza ove nove usluge.

Pošta se nalazi u holu železničke stanice, na adresi Jaše Tomića broj 4 i smeštena je na postojećim šalterima broj 7 i broj 8. Pružaće usluge prijema pošiljaka i usluge uplata i isplata, a za korisnike je otvorena radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 14 sati, navedeno je na sajtu Pošte.

Instaliranjem prvog paketomata na železničkoj stanici u Novom Sadu danas je počela i testna faza nove usluge Pošte Srbije. Paketomati Pošte Srbije biće postavljeni širom zemlje i omogućiće korisnicima da putem mobilnog telefona upravljaju isporukom svojih pošiljaka i podižu ih na lokacijama i u vreme koje njima odgovara, dodaje se.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.