NavMenu

A1 Net Protect - dodatak koji štiti od virusa i sajber napada

Izvor: Promo Petak, 25.06.2021. 07:55
Komentari
Podeli
Uprkos tome što ljudi sve više upotrebljavaju mobilni internet i imaju svoje podatke i na više uređaja, samo 14% korisnika u Srbiji koristi neku vrstu internet zaštite*, a naša zemlja je na 65. mestu u svetu prema učestalosti sajber napada**.

Potpuno bezbrižno surfovanje internetom, bez razmišljanja o potencijalnim virusima, napadima i neprijatnostima od nebezbednih web lokacija i neispravnih veza, od sada je moguće zahvaljujući dodatku A1 Net Protect. Ova zaštita blokira sve zlonamerne web lokacije i aktivno nadgleda i blokira pristup nepoželjnom sadržaju, kao što su prilozi pošte prilikom preuzimanja datoteka, iskačući prozori koji se javljaju tokom onlajn kupovine itd. Osluškujući potrebe korisnika i brinući o njihovoj bezbednosti u virtuelnom svetu, A1 Srbija prvi je operator na domaćem tržištu sa ovakvim bezbednosnim rešenjem za korisnike mobilnog i kućnog interneta.

- A1 Srbija štiti svoje korisnike i zaposlene svakodnevno preduzimajući potrebne mere i uvodeći inovacije. Budući da smo deo A1 Telekom Austria Grupe dostupna su nam najkvalitetnija rešenja i ekspertize. Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa kompanijom koja je deo mreže startapa koju Grupa podržava, napravili smo odlično rešenje za bezbednost na internetu naših korisnika, odnosno njihovih uređaja. I način funkcionisanja i upotreba su jednostavni i efikasni i na taj način A1 Net Protect omogućava našim korisnicima da tehnologiju koriste bezbrižno – poručuju iz A1 Srbija.

A1 Net Protect čuva korisnikov uređaj dok se koristi A1 mobilna mreža, a sledeći korak je omogućavanje zaštite i na javnim wi-fi konekcijama. Svi postojeći i novi korisnici imaju mogućnost preuzimanja probne verzije ovog dodatka i testiranja u trajanju od mesec dana.


* Studija istraživanja tržišta – "Informacione Tehnologije 2020" realizovana od strane Republičkog zavoda za statistiku
** FireEye: Cyber Security Experts & Solution Providers

Komentari
Vaš komentar

Tema u žiži: A1 Biz podrška

Vidi sve
Pogledajte i ostale tekstove iz ove Teme u žiži

Top priče

04.05.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Da li znate šta je Bluetooth Auracast - Mogao bi stići svima uz Android 15

Uz novu verziju Android platforme stiže i nova Bluetooth funkcija, koja bi mogla da bude dostupna svima. Tehnologije deljenja zvuka nisu novitet. Za Samsung telefone dostupna je Dual Audio funkcija, a Apple za iPhone ima sličnu opciju. Za sve ostale tu je Bluetooth streaming, koji je doduše prilično limitiran. Međutim, to bi moglo da se promeni sa Android 15 verzijom platforme. Google je u Android 15 implementirao Bluetooth Auracast i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.