NavMenu

Skladište za poljoprivredne proizvode i mašine gradiće se u Maloj Krsni

Izvor: eKapija Sreda, 19.08.2020. 13:54
Komentari
Podeli
(Foto: DOO Arhisoft Pro Smederevo)
Privredno društvo za proizvodnju, promet robe i usluga 4M Sara doo iz Male Krsne, gradiće u ovom mestu skladište za poljoprivredne proizvode i mašine, a Grad Smederevo oglasio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta.

Površina obuhvata urbanističkog projekta iznosi 2h 46ar 05m², a na praceli se planira izgradnja skladišta za poljoprivredne proizvode i mašine spratnosti P+0 sa aneksom/upravni deo P+Pk i uređenje slobodnih površina.

Korisna neto površina skladišta je 2,508.71 m2.

Skladište je projektovano kao čelična konstrukcija sa krovnom rešetkom oslonjenom na čelične stubove. Fundiranje objekta predviđeno je na AB temeljima samcima povezanih AB temeljnim gredama odgovarajućih profila i preseka. Planira se oblaganje objekta fasadnim panelima sa ispunom od kamene vune debljine 8cm. Krov je kos dvovodan pokriven krovnim panelima takođe sa ispunom od kamene vune debljine 8cm oslonjenim na čelične rožnjače. Podna ploča je armirano betonska završno obrađena cementnom košuljicom obojenom bojom za beton

Površina pod zelenilom u kompleksu zauzima 12.730 m2, ili 78% površine parcele.

Obrađivač urbanističkog projekta je DOO Arhisoft Pro Smederevo, a javna prezentacija će trajati osam dana.

I. M.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Evropa i Afrika se povezuju tunelom ispod mora - Biće spreman za Svetsko prvenstvo?

Maroko, Španija i Portugal zajedno će ugostiti Svetsko fudbalsko prvenstvo 2030. godine, a upravo je ta godina iznesena kao realan rok za izgradnju tunela koji će povezivati Evropu i Afriku. Ideja o gradnji tunela između Španije i Maroka prvi se put javila još 1979. godine, a ovih je dana oživljena i o njoj se intenzivno razgovara u dve susedne zemlje, koje deli more i Gibraltarski moreuz. Trenutno let između španske metropole Madrida

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.