NavMenu

Air Serbia pokrenula kampanju za umrežavanje i jačanje turističke ponude Beograda i Srbije

Izvor: eKapija Petak, 31.07.2020. 12:21
Komentari
Podeli
(Foto: Teodora Brnjoš)
Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Srbije, pokrenula je program pod nazivom "Keep Boarding" ("Nastavi sa ukrcavanjem") da bi svojim putnicima omogućila atraktivne popuste na različite usluge tokom boravka u Beogradu i Srbiji.

Naime, putnici koji sačuvaju bording kartu sa leta kompanije Air Serbia kojim su došli u srpsku prestonicu biće u prilici da ostvare popuste na hotelski smeštaj, usluge u restoranima i kafićima, turističke atrakcije, posete muzejima i prevozne usluge.

Više informacija o projektu "Nastavi sa ukrcavanjem" i partnerima koji nude popuste, putnici mogu pronaći na portalu avio-kompanije.

Program je za kratko vreme izazvao veliko interesovanje potencijalnih partnera, tako da se do sada njih već nekoliko desetina priključilo kompaniji Air Serbia na zajedničkom projektu umrežavanja i jačanja turističke ponude Beograda i Srbije.

- Želeli smo da kreiramo dodatnu vrednost za putnike i omogućimo im da za cenu karte dobiju zaokružen i kompletan doživljaj putovanja, a ne samo prevoz do destinacije. Cilj nam je takođe da doprinesemo bržem oporavku ugostiteljskog sektora koji je, kao i avio-industrija, jedan od najugroženijih usled pandemije korona virusa. Beograd ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima i verujemo da ćemo ovim projektom dati podsticaj jačanju ekonomske aktivnosti u prestonici - izjavio je Jirži Marek (Jiri Marek), direktor za komercijalu i strategiju kompanije Air Serbia.


Za ostvarivanje privilegija i popusta, putnicima je potrebna originalna bording karta sa leta koju će, u roku od nedelju dana od dolaska u Srbiju, zajedno sa ličnim dokumentom, pokazati na izabranom mestu. Bording kartu može upotrebiti samo vlasnik, a porodice pokazivanjem jedne bording karte ostvaruju pravo na popust za sve članove.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Rekonstrukcija hotela Slavija kreće do kraja godine, neće biti rušenja - Novi kompleks u centru grada imaće dva hotela i poslovnu zgradu

Kompanija u vlasništvu porodice Matijević pre nekoliko meseci kupila je hotel Slavija, a radovi na rekonstrukciji trebalo bi da krenu već do kraja godine. To u izjavi za Nova.rs navodi Zoran Matijević, jedan od suvlasnika te kompanije, koji kaže da će zatražiti subvencije od države, ali da im je najvažnije da što pre dobiju neophodne dozvole. On za naš portal otkriva i kako će izgledati novi kompleks u centru grada. U januaru ove

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.