NavMenu

Evo šta treba da sadrži potvrda za korišćenje gradskog prevoza

Izvor: eKapija Sreda, 06.05.2020. 17:02
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Aleph Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije dostavilo je danas na uvid javnosti obrazac potvrde za korišćenje gradskog prevoza koju izdaje to ministarstvo.

Ministarstvo je objavilo pomenuti formular u cilju bolje informisanosti javnosti u vezi sa izgledom potvrde koju poslodavci treba da izdaju zaposlenima ili radno angažovanim licima, u svrhu korišćenja javnog gradskog prevoza nakon ukidanja vanrednog stanja.

Potvrda treba da sadrži: naziv i sedište poslodavca i datum donošenja potvrde, pravni osnov, ime i prezime zaposlenog ili radno angažovanog.

Potvrda se izdaje u svrhu korišćenja gradskog i prigradskog prevoza u cilju dolaska i odlaska sa rada, korišćenja usluga vrtića, predškolskih ustanova i produženog boravka u vaspitno-obrazovnim ustanovama, kao i potpis ovlašćenog lica.

Kako se navodi, potvrda se može koristiti počev od 11. maja do okončanja vanrednih mera usled kojih je izdata.

Obrazac možete preuzeti ovde:


Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.