NavMenu

Otvorena sportska hala u Smederevu

Izvor: Tanjug Nedelja, 28.06.2009. 11:17
Komentari
Podeli

Potpredsednik Vlade za evropske integracije i predsedavajući Organizacionim komitetom "Univerzijade Beograd 2009" Božidar Đelić i gradonačelnik Smedereva Predrag Umičević otvorili su u tom gradu novoizgrađenu sportsku halu koja će biti korišćena za potrebe 25. letnje Univerzijade.

Potpredsednik Đelić je kazao da novootvorena hala "Smederevo", čija je izgradnja koštala oko 6 mil EUR, ima 2.600 mesta i da može da se koristi za odbojku, rukomet, košarku, kao i da ima kuglanu i streljanu.

Ocenjujući da dobar život znači i imati mesto za sport, Đelić je naveo da su građani Smederava 11. godina čekali otvaranje hale.

Halu "Smederevo" će tokom "Univerzijade" odbojkaške reprezentacije koristiti za treninge i takmičenja.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.