NavMenu

Fabrika reznog alata Čačak potpisala novi ugovor sa Ministarstvom odbrane

Izvor: eKapija Ponedeljak, 11.02.2019. 09:47
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Lonely Walker/shutterstock.com)Ilustracija
Fabrika reznog alata Čačak potpisala je novi jednogodišnji ugovor sa Ministarstvom odbrane o proizvodnji naoružanja i vojne opreme u oblasti izrade specijalnih alata za potrebe namenske industrije Srbije, prenosi portal Reflektor.


Sa predstavnicima ministarstva, osim o produženju ugovora, razgovaralo se i o prevazilaženju situacije u kojoj se nalazi pogon kugličnih vretena FRA zbog duga od 4,6 miliona dinara zbog čega sudski izvršitelji, prema rešenju Privrednog suda u Čačku, više od godinu dan pokušavaju da popišu imovinu ovog pogona.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Rekonstrukcija hotela Slavija kreće do kraja godine, neće biti rušenja - Novi kompleks u centru grada imaće dva hotela i poslovnu zgradu

Kompanija u vlasništvu porodice Matijević pre nekoliko meseci kupila je hotel Slavija, a radovi na rekonstrukciji trebalo bi da krenu već do kraja godine. To u izjavi za Nova.rs navodi Zoran Matijević, jedan od suvlasnika te kompanije, koji kaže da će zatražiti subvencije od države, ali da im je najvažnije da što pre dobiju neophodne dozvole. On za naš portal otkriva i kako će izgledati novi kompleks u centru grada. U januaru ove

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.