NavMenu

Delta holding zaposlila 58 mladih u 2017. godini - Fondacija u društvenu zajednicu za deset godina uložila 37 mil EUR

Izvor: eKapija Nedelja, 08.07.2018. 21:14
Komentari
Podeli
(Foto: focal point/shutterstock.com)
Kompanija Delta holding zaposlila je 2017. godine 58 mladih u okviru projekta Mladi lideri, a njena fondacija je za deset godina u društvenu zajednicu uložila 37 mil EUR, saopštila je ta kompanija.

- Mladima smo dali šansu da uče i rade u svojoj zemlji - rekla je viša potpredsednica za strategiju i razvoj Delta holdinga Marija Desivojević Cvetković, povodom predstavljanja izveštaja o održivom i odgovornom poslovanju te kompanije u 2017. godini.

Ističe se da je organizovanjem 3.485 humanitarnih akcija Delta fondacija u tom periodu pomogla skoro 700.000 stanovnika i u društvenu zajednicu Srbije uložila 37 mil EUR.

- Svakodnevno promovišemo važnost kontinuiranog učenja i prenošenja znanja onima kojima su potrebna za razvoj karijere ili započinjanje sopstvenog biznisa i u toku 2017. godine imali smo 40.500 sati obuke - rekla je Desivojević Cvetković.

Ta kompanija je, kako se navodi, za ostvarene rezultate u oblasti održivosti i društvene odgovornosti u 2017. godini osvojila pet značajnih nagrada.

- U pojedinim delovima sistema smanjena je mesečna potrošnja energije za 30 do 40% u odnosu na prethodnu godinu, a reciklažom papira i kartona sačuvano je više od 20.600 stabala - saopšteno je iz te kompanije.

U Delta holdingu se, kako se ističe, od osnivanja rodna ravnopravnost ne dovodi u pitanje, a kao dodatna podrška materinstvu uvedeno je klizno radno vreme za majke dece predškolskog uzrasta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.