NavMenu

Besplatne obuke za početnike u biznisu u Zrenjaninu - prijavljivanje do 2. februara

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.01.2009. 12:03
Komentari
Podeli

Ministarstvo omladine i sporta, Republička agencija za razvoj MSPP i norveška organizacija BIP (Business Innovation Programs) raspisale su javni poziv za obuku početnika u biznisu. Za učešće na ovom konkursu mogu se prijaviti potencijalni preduzetnici od 18 do 35 godina starosti, koji imaju poslovnu ideju i žele da je realizuju ili testiraju profitabilnost i održivost poslovne ideje, saopštio je Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj "Banat".

U saradnji sa Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj–Banat za teritoriju Banata obuke za početnike u biznisu, koje traju pet dana će se organizovati sa sledećim sadržajem: razvoj i testiranja poslovnih planova, izrade biznis (poslovnog) plana, pravni okvir i procedure za registraciju, kao i obuku za popunjavanje prijave za kredit za početnike bez hipoteke Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, u skladu sa izrađenim biznis planom.

Obuke, koje će se izvoditi po metodologiji norveških eksperata iz BIP programa, održavaće se u periodu između 16. februara i 15. aprila 2009. godine u zavisnosti od broja zainteresovanih.

Svi zainteresovani kandidati mogu preuzeti formulare za prijavu u prostorijama Regionalnog centra za društveno-ekonomski razvoj "Banat", Beogradska 11 u Zrenjanin ili sa veb sajta www.rcrbanat.rs

Prijave sa kratkim opisom poslovnih ideja se mogu podneti lično najkasnije do 2. februara 2009. godine.

Za sve dodatne informacije zaineresovani se mogu obrati Sektoru za unapređenje poslovanja, tel. 023/510-567, Beogradska 11, Zrenjanin.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.05.2024.  |  Građevina

U centru Užica planira se gradnja zgrade sa 52 stana (FOTO)

U Užicu je u planu gradnja stambeno-poslovnog prostora spratnosti Po+Pr (sa Gal.)+4S+Ps ukupne neto površine 3.346,56 m2. Projektovana su 52 stana i tri poslovna prostora. U prizemlju objekta sa galerijom, projektom je predviđeni su lokali, od kojih je jedan sa galerijom. Na prvom, drugom i trećem spratu, se nalazi po 10 stanova, a na četvrtom i povučenom spratu 11 stanova. Projektovana su i 24 garažna mesta. Nedostajućih 36 parking

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.