NavMenu

Sanji Popović-Pantić uručeno Specijalno priznanje za razvoj ženskog preduzetništva

Izvor: eKapija Utorak, 01.07.2008. 14:39
Komentari
Podeli

Jasna Matić i Sanja Popović-PantićJasna Matić i Sanja Popović-Pantić

Povodom desetogodišnjice rada i postojanja Udruženja poslovnih žena Srbije, predsednici Udruženja Sanji Popović-Pantić uručeno je Specijalno priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.

Ova vrsta priznanja se po prvi put dodeljuje u Srbiji, a dobitnici ga je uručila državna sekretarka u Ministarstvu ekonomije Jasna Matić.

U obrazloženju je navedeno da se priznanje dodeljuje za poseban doprinos i dostignuća u cilju prepoznavanja značaja ženskog preduzetništva u ukupnom privrednom razvoju Srbije.

Predsednica je i autorka i inicijatorka nagrade "Cvet uspeha za ženu zmaja", kao i niza projekata usmerenih na ekonomsko osnaživanje žena i istraživačkih studija na temu položaja žena na tržištu rada i u preduzetništvu.

Zaposlena je u Institutu "Mihajlo Pupin" u Centru za istraživanje razvoja nauke i tehnologije od 1997. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.