NavMenu

La Fantana pokreće novu liniju za proizvodnju flaširane gazirane i negazirane vode

Izvor: eKapija Petak, 21.10.2016. 12:14
Komentari
Podeli
(Foto: Tim UR/shutterstock.com)
Kompanija La Fantana otvoriće 26. oktobra u fabrici u Mitrovom Polju kod Aleksandrovca novu proizvodnu liniju, za proizvodnju negazirane i gazirane flaširane vode od 0,5 litara.

Novom linijom, La Fantana će obeležiti deset godina poslovanja fabrike.

Na otvaranju će govoriti Dejan Antić, direktor kompanije La Fantana Srbija, kao i Jugoslav Stajkovac, predsednik opštine Aleksandrovac.

La Fantana ima 12 godina iskustva u pružanju usluga biznis korisnicima. Lider je u oblasti flaširanja i distribucije vode pomoću water cooler aparata u Srbiji. U portfoliu kompanije su i aparati za filtriranje vode, aparati za kafu, kafa i najnoviji proizvod – flaširana gazirana i negazirana voda u ambalaži zapremine 0,5 litara.

Kompanija ima poslovnice u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Subotici, Kragujevcu i Požarevcu.

La Fantana ima više od 200 zaposlenih u Srbiji i više od 11,500 korisnika usluga - preduzeća, institucija, fizičkih lica, dodaje se u saopštenju kompanie.





Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.