NavMenu

Povećanje prihoda "Avala Ade" u prvih devet meseci 25,5%

Izvor: eKapija Sreda, 24.10.2007. 12:15
Komentari
Podeli

U prvih devet meseci 2007. godine fabrika kartonske ambalaže "Avala Ada", članica "Kappastar" grupe, ostvarila je 25,5% veći promet u odnosu na isti period lane, saopštila je ta kompanija.

"Avala Ada", takođe, beleži porast proizvodnje obe vrste ambalaže - i komercijalne i transportne - kao i veoma veliki porast izvoza.

Naime, u odnosu na isti period 2006. godine, navedeno je u saopštenju, ostvaren je porast proizvodnje hromokartonske ambalaže od 33,5%, i porast od 27,5% u proizvodnji talasastog kartona, a izvoz "Avala Ade" povećan je čak pet i po puta.

"Avala Ada" izvozi hromokartonsku i talasastu ambalažu u zemlje regiona, a u planu je proširenje tržišta na sve zemlje Evrope.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.