NavMenu

"Eunet" postao "Silver partner" kompanije "F-Secure" - za visok nivo zaštite korisnika od neželjenih i štetnih sadržaja sa Interneta

Izvor: eKapija Petak, 14.09.2007. 10:43
Komentari
Podeli

Vladimir Miletić i Maria NordgrenVladimir Miletić i Maria Nordgren

Kompanija "Eunet", vodeći Internet provajder, od juče (13. septembar 2007. godine) je zvanično postala prvi "Silver partner" za teritoriju Srbije, multinacionalne korporacije F-Secure. Reč je o partnerstvu sa svetskim liderom u domenu zaštite računara i računarskih mreža od zlonamernog koda i neželjene pošte. "EUnet Security Centar" razvijen u saradnji sa "F-Securom", posluje već dve godine, i sa paketima za antivirus, antispyware, firewall zaštitu, roditeljskom i spam kontrolom obezbeđuje korisnicima potpuno sigurno krstarenje Internetom. Prestižni status "Silver partner", "EUnet" je zaslužio profesionalnim radom visokostručnog inžinjerskog kadra na polju zaštite računara od štetnih sadržaja sa Interneta i za veliki broj korporativnih korisnika "F-Secure" antivirusnih rešenja.

Na svečanosti proglašenja "Euneta" za "Silver partnera", specijalno za ovu priliku, osim čelnih ljudi obe kompanije, došla je Maria Nordgren, regionalni menadžer "F- Secura" korporacije.

- Mi u "F-Secure" smo srećni što je status prvog "Silver partnera" u Srbiji pripao upravo "EUnetu", kompaniji sa kojom imamo tradiciju duge i uspešne saradnje na raznim poljima zaštite od zlonamernog koda i neželjene pošte. Odlukom da svojim biznis korisnicima ponudi "F-Secure" korporativna antivirusna rešenja, "EUnet" je uspešno proširio portfolio svojih usluga i na ovaj segment IT tržišta, a njegovi ljudski i tehnički resursi obezbeđuju visok nivo podrške "EUnet" korisnicima "F-Secure" proizvoda - istakla je na konferenciji regionalni menadžer "F-Secure", Maria Nordgren i izrazila očikivanja da će "Eunet" u najskorije vreme dostići i status "Gold partnera", kao prvi na području Zapadnog Balkana, čime će potvrditi liderstvo kada je reč o kompletnoj brizi za dobrobit svojih Internet korisnika.

- "F-Secure" je globalni tržišni lider u oblastima antivirusne zaštite Internet provajdera i mobilnih uređaja. Njegove proizvode i rešenja karakteriše brzo vreme reakcije na nove pretnje, lakoća upotrebe i sposobnost preventivnog delovanja na još nepoznate pretnje. Saradnjom sa "F-Securom", uspeli smo za kratko vreme da stvorimo i održimo snažnu i konkurentnu "EunetSecurity" platformu, sa brzom reakcijom na nove pretnje, jednostavnog i felksibilnog načina upravljanja - naglasio je Vladimir Miletić, project menadžer "EUneta".

"EUnet" do kraja oktobra poklanja svakom novom korisniku ADSL servisa tri meseca besplatne "F-Secure" zastite.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.