Izvor: Vijesti | Ponedeljak, 28.04.2014.| 13:02
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Abu Dhabi Capital Management" gradi luksuzni hotel u podgoričkom "Atlas Capital" centru - Završetak objekta tokom 2015.

"Atlas Capital" centar
"Abu Dhabi Capital Management" (ADCM) potpisao je u petak (25. aprila 2014. godine) sporazum o izgradnji hotela u "Atlas Capital" centru u Podgorici, jednog od najvećih i najluksuznijih centara višestruke namene u regionu.

Iz "Atlas centra" je saopšteno da se očekuje da će šestospratni hotel biti završen do kraja naredne godine. Pored hotela, "Atlas Capital" centar već sadrži luksuzne apartmane, kancelarije, ambasade i maloprodajne objekte.

Izvršni direktor firme ADCM, Jassim Alseddiqi, kazao je da "Abu Dhabi Capital Management" ima tradiciju investiranja u dobre projekte koji se višestruko isplate, za šta je primer i ta investicija.

- Nakon završetka izgradnje u narednoj godini, hotel u "Atlas Capital" centru će biti najveći u Podgorici i njime će rukovoditi međunarodni operator - rekao je Alseddiqi.

"Abu Dhabi Capital Management" je kompanija koja se bavi investiranjem u zemljama Golfskog zaliva (GCC), Velikoj Britaniji i istočnoj Evropi.

- "Atlas Capital" centar je zajednički projekat "Capital Investmenta" i "Atlas grupe". "Atlas Capital" centar je najveći poslovno-stambeni centar višestruke namene na Balkanu i predstavlja spoj vrhunskih luksuznih apartmana, poslovnih prostora, hotela, maloprodajnih objekata i podzemnog parkinga - podseća se u saopštenju.

Firma ADCM je osnovana u Abu Dabiju, a ulažu u različitim sektorima. Imaju više od 40 godina iskustva na ključnim investicionim tržištima, uključujući Bliski istok i sjevernu Afriku, Sjevernu Ameriku, Evropu, istočnu Evropu i jugoistočnu Aziju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.