NavMenu

Zajedno za bebe - Komercijalna banka izdvaja više od 12 miliona dinara za obnovu porodilišta

Izvor: eKapija Sreda, 22.10.2014. 19:37
Komentari
Podeli
Za pet meseci, klijenti Komercijalne banke ostvarili su više od 6 miliona transakcija, čime su svoju banku "obavezali" da izdvoji više od 12 miliona dinara za obnovu i opremanje porodilišta u Srbiji. Naime, u akciji "Zajedno za bebe" sa Fondom B92, vec 5 meseci Komercijalna banka donira dva dinara za porodilišta, prilikom svakog plaćanja koje klijenti ucine na POS terminalima.

Zahvaljujući akciji "Zajedno za bebe", do sada su porodilišta u Šapcu, Knjaževcu i Višegradskoj u Beogradu dobila novu opremu, kojom je znatno povećan nivo zdravstvene zaštite i sigurnosti trudnica, a do kraja meseca biće sakupljena potrebna sredstva i za požarevacko porodilište.


Korišćenjem kartica umesto gotovine, klijenti banke bez ikakvog vlastitog troška direktno povećavaju iznos doniranih sredstava.

Javnost ima stalni uvid u tačan iznos donacija, zahvaljujući brojaču transakcija koji je postavljen na sajtu Komercijalne banke.

Akcija će trajati do 31. decembra 2014.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.05.2024.  |  Saobraćaj

Da li su automatizovane garaže rešenje za problem parkiranja u Beogradu?

Svaki vozač iz bilo kog većeg grada u Srbiji zna kakve su muke s parkiranjem, posebno u centralnim gradskim ulicama. Ovaj problem najizraženiji je, naravno, u Beogradu, u kojem ljudi sate i sate gube u pokušajima da pronađu slobodno mesto u obeleženim zonama, na parkinzima ili u javnim garažama. Zato se sve češće kao idealno rešenje za Beograd pominju podzemne automatizovane garaže koje, prema rečima zagovornika ove ideje,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.