Izvor: Tanjug | Ponedeljak, 08.04.2013.| 17:35
Izdvojite članak Odštampajte vest

Francuski "Digibonus" počinje sa radom u Srbiji - Lakše do Internet i mobilnih aplikacija

Francuska kompanija "Digibonus", koja nudi katalog sa više od 30 Internet i mobilnih aplikacija, ostvarila je saradnju s firmom "Web Media Agency" (VMA) preko koje će ubuduće pružati usluge stvaranja i vođenja "Facebook", veb i mobilnih aplikacija za srpsko tržište.

Aplikacije obuhvataju ne samo različite tipove zabavnih kvizova, već i virtuelne igre na sreću, fotografije ili video klipove, a sve je propraćeno neponovljivim grafičkim rešenjima koja su posebno prilagođena svakom klijentu, saopšteno je iz kompanije.

Osnivač "Digibonusa" Žan Mark Holder kazao je da interesovanje za Fejsbuk i mobilni marketing značajno raste u Srbiji.

- VMA ima veliko iskustvo u onlajn marketingu na Balkanu i veliku bazu klijenata kojima će odgovarati naš proizvod. To ih čini idealnim partnerom za isporuku naših idejnih rešenja na tržištu Srbije - dodao je Holder.

Prema ovom sporazumu, VMA će distribuirati "Digibonus" online aplikacije prilagođene srpskom tržištu za potrebe brendova i medija.

Kampanje služe da potrošače zainteresuju za fan stranu ili sajt koji će posetiti preko kompjutera ili mobilnih telefona, što značajno povećava svest o brendu, samu posetu stranica, ili jednostavno pravi bazu podataka koje se u perspektivi mogu koristiti radi daljih marketinških aktivnosti.

Direktor firme VMA Zoran Ivanović smatra da Digibonus nudi moćnu platformu dizajniranu tako da podrži zahteve klijenata.

- Inicijalna reakcija tržišta je izuzetno pozitivna, jer mediji i brendovi mogu brzo da uvide potencijal za sticanje, povećanje i zadržavanje fanova, zahvaljujući "Digibonusu" - dodao je Ivanović.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.