NavMenu

Subotica dobija Halu za hokej na ledu - Traže se projektanti

Izvor: eKapija Utorak, 12.03.2024. 11:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Ildar Garifullin/Unsplash)Ilustracija
Grad Subotica raspisao je javnu nabavku za projektnu dokumentaciju za Halu za hokej u tom gradu.

Projektom je potrebno predvideti sportsku halu koji je namenjena hokeju na ledu. Dimenzije terena treba da budu 61m x 30m sa zaobljenim uglovima. Zaštitna ograda terena treba da bude visine 120 cm, od tvrde plastike.

U hali treba predvideti sve potrebne prateće prostorije kao što su ulazni hol, muški i ženski sanitarni čvor za goste, svlačionice sa sanitarnim čvorovima i kupatilima, spravarnica, svlačionica sa sanitarnim čvorom i kupatilom za sudiju, prostorija za prva pomoć, soba za doping kontrolu, kancelarija za administraciju, prostorija za medija i salon za značaje posetioce – VIP, svlačionica i sanitarni čvor za osoblje i tehnička prostorija.

Iznad prostorija formirati tribinu sa 280-300 sedećih mesta.

Vrednost nabavke nije navedena, ali je budžetom grada za ovu godinu opredeljeno 15,5 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije za Halu za hokej.

Rok za prijavu na tender je 3. april, a detaljnije pogledajte OVDE.

Kako je ranije najavljeno, izgradnja nove ledene dvorane u Subotici planirana je na prostoru nekadašnjih vojnih objekata između grada i Palića, zajedno sa novim stadionom i novom sportskom dvoranom.

Mapa: Prostor bivše kasarne u KO Novi grad u Subotici
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.