NavMenu

Arena Hospitality Group otvara novi Radisson RED hotel u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 31.01.2024. 11:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutterstock/Kevin George)Ilustracija
Arena Hospitality Group najavljuje skorašnje otvaranje dva nova hotela pod brendom Radisson RED. Radi se o hotelima Radisson RED Belgrade i Radisson RED Berlin Kudamm.

Otvaranje Radisson RED Belgrade hotela je predviđeno u februaru, a reč je o kompletno renoviranom nekadašnjem hotelu 88 Rooms Beograd. Hotel Radisson RED Beograd nalazi se u Takovskoj ulici, u blizini Narodne skupštine Republike Srbije i nudiće 88 soba uključujući tri apartmana (do sada hotel je nosio ime Hotel 88 Rooms).

Dizajn je osmislio dizajnerski studio Atellior sa sedištima u Londonu i Zagrebu, koji kao glavno obeležje uključuje u predvorju hotela i prepoznatljivi crveni automobil Zastava 750, proizveden u bivšoj jugoslovenskoj fabrici automobila u Kragujevcu.

Hotel će nuditi celodnevni restoran i co-working prostor, a s bara na krovu i pogled na istorijsko središte grada.

- Uzbuđeni smo što otvaramo Radisson RED Belgrade i uvereni smo da će biti odlično prihvaćen od strane budućih gostiju. Ovo otvaranje obeležiće još jednu, vrlo uzbudljivu godinu za našu Grupu, sa otvaranjem hotela art'otel Zagreb ovog leta otvara u glavnom gradu Hrvatske, te otvaranjem Radisson RED Belgrade u glavnom gradu Srbije, a sve uz dodatne investicije u pozicioniranje postojećih smeštajnih objekata u Nemačkoj, Mađarskoj, Austriji i Hrvatskoj - rekao je predsednik Uprave i glavni izvršni direktor Arena Hospitality Group, Reli Slonim.

U glavnom gradu Nemačke, planira se otvarenje Radisson RED Berlin Kudamm hotela krajem maja 2024.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.