NavMenu

Hotelski stručnjaci na Adria Hotel Forumu 20. i 21. februara u Beogradu

Izvor: eKapija Nedelja, 20.01.2019. 16:37
Komentari
Podeli
Sa prošlogodišnje konferencijeSa prošlogodišnje konferencije
"Da li je budućnost svetla?" (Is the future bright?) - glavna je tema sedmog Adria Hotel Foruma, jedine međunarodne hotelsko investicione konferencije u regionu, koja se, prvi put održava u Beogradu, 20. i 21. februara u hotelu Crowne Plaza.

Konferenciju će otvoriti tri renomirane međunarodne kompanije - TripAdvisor, STR i Colliers International, koje će po prvi put pokazati odnos promena na tržištu i cena hotela i visine investicija u jednoj destinaciji. Na konferenciji će se govoriti i o tome kakvi projekti su u fokusu investitora, ali i o finansijskoj krizi koja se najavljuje za 2020. godinu.

Tokom dva dana rada, razgovoraće se i o drugim aktuelnim temama kao što su ko finansira razvojne projekte u regionu i pod kojim uslovima; na koji način može da se osigura investicija; šta učiniti s problemom zapošljavanja koji kontinuirano raste i investitorima predstavlja izazov; šta su lifestyle hoteli i koliko dizajn hotela utiče na doživljaj gosta.

Svake godine Adria Hotel Forum, čiji je domaćin do sada bila Hrvatska, dovodi svetske investitore, ali i globalne stručnjake. Tako su svoje učešćena ovogodišnjem Forumu potvrdili Sergei Guriev iz Evropske banke za obnovu i razvoj; Pavle Radulović, Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore; Charlie Ballard, globalni direktor odeljenja za ponašanje klijenata, TripAdvisor; Jules van Gaalen, direktor hotelskih transakcija, Colliers International; David Jenkins, stariji potpredsednik za razvoj, Radisson Hotel Group; Nicolas Horky, direktor transakcija, Principal Real Estate Europe; Dirk Bakker, rukovodilac za hotele EMEA regije, Colliers International; Takuya Aoyama, stariji predsednik za akvizicije i razvoj, Hyatt International; Živorad Vasić, regionalni direktor, IHG; Thomas Emanuel, direktor, STR; Andrew Sangster, vlasnik, Hotel Analyst; Bojan Jelenić, arhitekta za razvoj, IHG; Ivana Budin Arhanić, potpredsednica poslovnog razvoja i korporativnih poslova, Valamar Riviera; Jonathon Dominic Spada, osnivač, SAYHELLO Creative; Reli Slonim, predsednik uprave, Arena Hospitality Group; Nikola Nedeljković, direktor, Belgrade Waterfront; Nicolas Stachowiak, direktor razvoja LifeStyle brendova, AccorHotels Europe; Slaven Bošnjak, član uprave, Allianz ZB; David Poet, rukovodilac međunarodnog hotelskog i turističkog segmenta, Gallagher i mnogi drugi.


Osim edukativnog dela, AHF će po prvi put organizovati svečanu večeru uz bend iznenađenja kao i party na kraju drugog dana konferencije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.