NavMenu

Sotirovski: Verujem da ćemo 2024. godine dobiti novi stadion "Dragan Stojković Piksi"

Izvor: Južne vesti Petak, 22.12.2023. 09:17
Komentari
Podeli
Stadion Čair (Foto: Print screen / Google maps)Stadion Čair
Pre više od decenije započet, godinama čekan, više puta najavljivan i obećavan, stadion Čair dobio je nov termin za završetak - gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da "veruje da ćemo 2024. godine dobiti novi stadion, a svi želimo da se taj stadion zove imenom Dragana Stojkovića Piksija".

Na svečanoj akademiji, gde je Nišlija Dragan Stojković Piksi dobio priznanje "Počasni građanin Palilule", gradonačelnica Niša najavila je novi termin za stadion Čair čija je rekonstrucija započela 2011. godine.

- Verujem da ćemo 2024. godine dobiti novi stadion, a mi svi želimo da se taj stadion zove vašim imenom. Kako vi proslavljate Niš, tako mi da čuvamo sećanje na vašu karijeru i sve ono što ste postigli od trenutka kada ste počeli da se bavite fudbalom do danas. Neka vas prati sreća, neka vas prati zdravlje, vas i vašu porodicu, proslavljajte naš grad gde god da krenete, čuvajte nam reprezentaciju, vodite je u nove pobede. Vaš Niš. Vaša Pasi Poljana i vaš "Čair" su uz vas - rekla je Sotirovski.

Podsetimo, Niš čeka fudbalski objekat koji će ispuniti sve uslove evropskih takmičenja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije najavljivao početak gradnje za mart prošle godine pa se onda izvinio i pomerio rok za maj. Prošla je i 2022. godina, a avgusta ove godine je ponovo najavio da "uskoro kreće izgradnja velelepnih stadiona u Nišu i Kragujevcu".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.