NavMenu

Počinje Beogradska zima Dečjeg kulturnog centra

Izvor: eKapija Sreda, 06.12.2023. 13:54
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Milles Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Dečji kulturni centar Beograd, u okviru manifestacije "Beogradska zima'' Gradske uprave grada Beograda, pripremio je novogodišnju muzičko-scensku zabavu za decu i njihove porodice.

Centralni događaj dečije "Beogradske zime'' - Novogodišnji karneval i Dečji novogodišnji koncert – održaće se u centru grada u ponedeljak, 11. decembra, od 11.30, kada će iz Knez Mihailove ulice (kod Delijske česme) krenuti karnevalska novogodišnja povorka. U karnevalu će učestvovati deca iz predškolske ustanove "Dečji dani", Deda Mrazovi, vilenjaci, artisti na štulama i žongleri. Tačno u podne počeće program na Trgu republike, koji će voditi glumac Lazar Dubovac, a u kojem će učestvovati Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Ivana Peters i Peđolino sa Horom Dečjeg kulturnog centra Beograd i Horom "Čarolija''.

"Novogodišnji dečiji karavan'' već naredni dan kreće na put po beogradskim naseljima van centralne gradske zone - Obrenovac, Sopot, Mladenovac, Čukarica (Umka), Zvezdara (Mali Mokri Lug), Barajevo, Palilula (Kotež), Voždovac. U ovim rubnim delovima grada koncerti i pozorišne predstave za decu biće održane 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 21. i 22. decembra. Na koncertima će, pored poznatih pevača, učestvovati lokalni školski dečji horovi okupljeni u projektu "Beograd peva''. Nakon koncerta, publika će imati priliku da uživa u pozorišnim predstavama za decu koje će realizovati Pozorište lutaka "Pinokio".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.