NavMenu

U Loznici u planu gradnja zgrade sa 32 stana i dva lokala

Izvor: eKapija Petak, 02.06.2023. 12:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: stux/Pixabay)Ilustracija
U Loznici je u planu gradnja višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta koji se proteže i prema Ulici Vojvode Putnika i prema Partizanskoj ulici. Planirana spratnost je 2Po+Pr+5.

Ukupno su projektovana dva lokala (99.51m² prodajnog prostora) i 32 stana. U nadzemnim etažama objekta projektovan je stambeni i poslovni prostor. U prizemlju objekta su projektovana dva poslovna prostora sa ostavama i tri stana. Na spratovima je projektovan stambeni prostor, šest stanova po spratu.

Veza između etaža u vertikalnom smislu u objektu se ostvaruje stepeništem i liftovima.

Parking mesta za potrebe višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta su projektovana u dve male podzemne garaže (28 mesta) i na parceli (šest mesta).

Kolski pristup objektu je planiran sa južne strane tj. sa Partizanske ulice, a pešački prilaz preko Ulice Vojvode Putnika. Planirana neto površina objekta iznosi 2.843,71 m2, a ukupna bruto površina je 3.416,13 m2. Ostatak slobodne površine parcele planiran je za ozeljenjavanje, sadnju visokog i niskog rastinja.

Za građenje je zadužena Nova gradnja, a projektant je Arhitekton - 01. Investitori su privatna lica.

A.K.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.09.2023.  |  Agro

Kada da koristite maslinovo, a kada suncokretovo? - Nutricionisti savetuju koja su najzdravija ulja za pripremu hrane

Uz toliko različitih ulja za kuvanje koja se nalaze u prodanicama, odabir pravog ulja za svakodnevno kuvanje može da bude malo komplikovano. Tačka ključanja jedan je od najvažnijih karakteristika koje treba da uzmete u obzir pri odabiru ulja za kuvanje. Definiše se kao temperatura na kojoj ulje prestaje da svetluca i počinje da se raspada, gubeći svoj integritet, prenosi GH. Evo koja ulja preporučuju nutricionisti. Maslinovo ulje U

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.