NavMenu

Poslovni Gmail će uskoro izgledati drugačije

Izvor: Glas Srpske Sreda, 02.02.2022. 13:57
Komentari
Podeli
(Foto: l i g h t p o e t/shutterstock)
Google je objavio da će novi izgled Gmail-a biti dostupan za isprobavanje od februara. Novi interfejs će biti dostupan od aprila, dok će jedina opcija u servisu postati od drugog tromesečja 2022. godine.

Opcija menja način na koji su integrisani Google, Meet i Space. Google u planu ima da kompanijine alatke za razmenu poruka ne budu samo prozorčići koji "lebde" uz korisnikove imejl poruke.

Umesto toga, dobiće sopstvene ekrane u Gmailu, kojima je moguće pristupiti preko velikih tastera s leve strane menija. Google ovo naziva "integrisani pregled".

Kompanija ističe da će korisnici od 8. februara moći novi izgled da testiraju i sami. Od aprila, oni koji su se prijavili za novu opciju biće prebačeni na nju (s mogućnošću da se vrate na stari model), dok će od od drugog tromesečja 2022. godine nova opcija biti jedino i standardno iskustvo u Gmailu.

Google konstantno pokazuje da želi da duboko integriše sve svoje proizvode koji su namenjeni poslovanju, a novi interfejs nam daje uvid u to kako će nova integracija izgledati.

Kompanija ističe da će integrisani izgled biti dostupan korisnicima sa Google Workspace Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Plus, Frontline, Nonprofit, G Suite Basic ili Business nalozima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Gradiće se regionalni fudbalski centri u Novom Sadu i Nišu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (IO FSS) doneo je odluku o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Novom Sadu i Nišu. Kako je saopštio FSS, u Sportskom centru u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao potpredsednik Saveza Branislav Nedimović i na kojoj je doneta odluka o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Novom Sadu i Nišu, projekata koji će, kako navode u FSS, biti od kapitalne važnosti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.