NavMenu

Studentski centar planira izvođenje obimnih građevinskih radova u 10 domova i 11 restorana koje koriste studenti Univerziteta u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 17.12.2021. 09:18
Komentari
Podeli
(Foto: Google maps/street view/printscreen)
Ustanova Studentski centar raspisala je tender za izvođenje različitih građevinskih radova na objektima koji koriste studenti Univerziteta u Beogradu., i u kojima su smeštene službe studentskog centra.

Prema tehničkoj specifikaciji koja je objavljena u okvriu tendera, u planu je izvođenje radova na iznošenju nameštaja, rušenju keramičkih pločica, španskih zidova, plafona, uklanjanje parketa. Od betonskih radova u planu je rekonstrukcija međuspratnih konstrukcija, malterisanje zidova, kao i keramički radovi na postavljanju novih pločica, i na kraju molersko-farbarski radovi koji obuhvataju bojenje zidova i plafona.

Obimni građevinski radovi biće izvedeni u studentskim domovima Studentski grad (sva četiri bloka), Kralj Aleksandar I, Vera Blagojević I i II, Slobodan Penezić, Rifat Burdžović, 4. April, Košutnjak, Karaburma, Patris Lumumba, Žarko Marinović, i u studentskim restoranima Studentski grad, Karaburma, Kralj Aleksandar I, Rifat Burdžović, Voždovac, Košutnjak, Zemun, Agronom, Obilićev venac, Patris Lumumba, Đušina, Farmacija, Mika MItrović, Restoran Glumac.

Kako je navedeno u oglasu, izvođač građevinskih radova radiće sedam dana u nedelji od 7 -22 časa, a istovremeno je obavezan da obezbedi garantni rok od minimum 24 meseca od dana izvršenja usluge.

Tender je raspisan do 28. decembra. Bliže detalje možete pogledati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.