NavMenu

Beogradski ekonomski forum održaće se 4. i 5. oktobra u hotelu Metropol - U fokusu budućnost srpskog ekonomskog razvoja

Izvor: eKapija Ponedeljak, 07.06.2021. 13:03
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)Ilustracija
21. po redu Beogradski ekonomski forum biće održan ove godine 4. i 5. oktobra u hotelu Metropol.

Kao jedan od vodećih ekonomskih foruma u Jugoistočnoj Evropi, Beogradski ekonomski forum predstavlja sumiranje rezultata na godišnjem nivou koji se odnose na srpsku politiku, ekonomiju i razvoj biznisa u zemlji, ali i šire, uključujući komunikaciju sa biznismenima i učesnicima u donošenju odluka na prostoru čitavog regiona.

Ove godine, Beogradski ekonomski forum biće posvećen analizi celokupne političko-ekonomske situacije na prostoru čitavog regiona.

Neke od tema koje će biti zastupljenje tokom dva dana održavanja foruma jesu međususedska politika, politička i ekonomska saradnja u regionu, klimatske promene i održiva budućnost, kao i svet nakon pandemije korona virusa.
Što se tiče Srbije, u fokusu će biti Vlada i reformski program "Srbija 2021-2023", digitalizacija, logističke mogućnosti zemlje koja može povezati čitavu Evropu, energetika, infrasturkturni projekti u turizmu koji su namenjeni narednoj generaciji putnika, i poseban akcenat biće stavljen na budućnost srpske ekonomije i razvoj tehnologije.

Organizator 21. Beogradskog ekonomskog foruma je kompanija Tsomokos Group International TGI Beograd d.o.o.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.09.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Bugarska kompanija CERB obaviće remont termoelektrane "Kosovo A"

Projekat remonta druge najveće elektrane na Kosovu dobila je Bugarska centralna energetska remontna baza (CERB) EAD. Remont je u termoelektrani Kosovo A i odvijaće se prema planu modernizacije elektrane. Izvođač radova je energetska kompanija Kosova (KEK Kosovo – Kosovska energetska korporacija). Inače, bugarska kompanija remontovala je turbinu i kotao u bloku A5 Termoelektrane Kosovo, koji je pušten u rad još 1975. godine.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.