NavMenu

DINKIĆ: Vlada usaglasila novi paket ekonomskih mera

Izvor: Beta Ponedeljak, 06.04.2009. 13:28
Komentari
Podeli

Mlađan DinkićMlađan Dinkić

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić izjavio je danas (6. april 2009. godine) da je Vlada Srbije usaglasila novi paket mera u kome je planirano tri milijarde dinara za pomoć pri zapošljavanju i za javne radove.

- Novi paket mera, koji obuhvata najopsežniju racionalizaciju državne adminstracije od 2000. godine i stimulativne mere za zapošljavanje i infrastrukturu je gotov, usaglašen i narednih dana će ga objaviti premijer i ministri- rekao je on na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

Dinkić je precizirao da je predviđeno da država godinu dana finansira plate i doprinose za 10.000 pripravnika koji bi se zaposlili u privatnim firmama i da izvoji 1,2 milijarde dinara za javne radove.

Tagovi:
Mlađan Dinkić
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.05.2024.  |  Saobraćaj

Da li su automatizovane garaže rešenje za problem parkiranja u Beogradu?

Svaki vozač iz bilo kog većeg grada u Srbiji zna kakve su muke s parkiranjem, posebno u centralnim gradskim ulicama. Ovaj problem najizraženiji je, naravno, u Beogradu, u kojem ljudi sate i sate gube u pokušajima da pronađu slobodno mesto u obeleženim zonama, na parkinzima ili u javnim garažama. Zato se sve češće kao idealno rešenje za Beograd pominju podzemne automatizovane garaže koje, prema rečima zagovornika ove ideje,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.