NavMenu

Uskoro nova javna rasveta u zemunskom gradskom parku, oko škole Majka Jugovića i na trgu ispred hale Pinki

Izvor: Politika Petak, 29.07.2005. 13:49
Komentari
Podeli

Uprava za energetiku Sekretarijata za komunalne i stambene poslove raspisaće konkurs za rekonstrukciju javnog osvetljenja u zemunskom Gradskom parku, na prilazu osnovnoj školi «Majka Jugovića», u Vukovoj ulici i na trgu ispred sportske hale «Pinki» u Zemunu. Procenjena vrednost radova iznosi 35 mil. din. Projektom je predviđeno da se u parku i na prilazu školi postavi 150 stubova za kandelabre od livenog gvožđa, sa dekorativnom svetiljkom sa metalhalogenom sijalicom snage 70 vati.

Na trgu ispred «Pinkija» trebalo bi da budu postavljena 34 okrugla konusna gvozdena stuba sa savremenim svetiljkama za javno osvetljenje sa metalhalogenom sijalicom snage 150 vati. U Vukovoj ulici će na postojeće stubove biti postavljene nove savremene svetljke sa natrijumovim sijalicama snage 250 vati.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.05.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kreće dugoočekivano probijanje podvožnjaka između novobeogradskih bulevara Umetnosti i Crvene armije

Posle nekoliko neuspešnih poglavlja na temu izrade tehničke dokumentacije i izgradnje podvožnjaka između novobeogradskih Bulevara umetnosti i Bulevara Crvene armije i posle konačno uspešnog tendera koji je okončan u kasnu jesen prošle godine, krenuli su i dugoočekivani radovi na ovoj lokaciji. Posao probijanja podvožnjaka ispod železničke pruge Beograd-Novi Sad i Beograd-Šid, podsetimo, dobio je konzorcijum ponuđača u kome su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.