NavMenu

Alpha banka nastavlja širenje poslovne mreže - pet poslovnih jedinica svakog meseca

Izvor: eKapija Sreda, 14.05.2008. 13:50
Komentari
Podeli

Alpha bank nastavlja sa ekspanzijom i širenjem mreže poslovnica na teritoriji cele zemlje, a u nameri da izgradi dugoročne odnose sa svojim klijentima i da im pruži raznovrsnu i bogatu uslugu "na dohvat ruke", saopšteno je iz te banka.

Alpha bank trenutno posluje u više od 136 filijala i ekspozitura koje su raspoređene u 96 gradova Srbije, što Alpha banku, po veličini poslovne mreže, svrstava među prvih 5 banaka u Srbiji.

- Do kraja 2008. godine banka će imati mrežu od 190 poslovnih jedinica. To znači da ćemo samo u ovoj godini otvoriti 60 novih poslovnica širom Srbije i to dinamikom od po pet poslovnih jedinica svakog meseca. Juče (13. maj 2008. godine) smo otvorili poslovnicu u Despotovcu (Despota Stefana Lazarevića 25), od danas krećemo sa radom u Dobanovcima (Ugrinovačka 1), a ubrzo nakon ćemo pustiti u rad i ekspozituru u Kovinu (Cara Lazara 91). Osim toga do sredine juna trebalo bi da se otvore poslovnice i na Zvezdari, u Kanjiži, Aleksincu, kao i na još 5 lokacija u Beogradu – istakao je Zoran Stojaković, manager, branches network department Alpha banke.

Bez obzira na broj poslovnica, Alpha banka je dostupna svim klijentima 24 sata, 7 dana u nedelji posredstvom mreže od 149 bankomata koji omogućavaju obavljanje osnovnih bankarskih transakcija. Posredstvom elektronskog bankarstva moguće je brzo plaćanje računa ulaskom na www.alphabankserbia.com i izborom opcije "alphaebank".

Osim toga, na web sajtu Alpha banke moguće je naći i informacije o kreditima, štednji, tekućim računima, brokerskim uslugama, mreži ekspozitura i bankomata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Evropa i Afrika se povezuju tunelom ispod mora - Biće spreman za Svetsko prvenstvo?

Maroko, Španija i Portugal zajedno će ugostiti Svetsko fudbalsko prvenstvo 2030. godine, a upravo je ta godina iznesena kao realan rok za izgradnju tunela koji će povezivati Evropu i Afriku. Ideja o gradnji tunela između Španije i Maroka prvi se put javila još 1979. godine, a ovih je dana oživljena i o njoj se intenzivno razgovara u dve susedne zemlje, koje deli more i Gibraltarski moreuz. Trenutno let između španske metropole Madrida

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.