NavMenu

Nadležni očekuju da ugovor za izgradnju obilaznice i četvrtog mosta u Novom Sadu bude potpisan "u bliskoj budućnosti"

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.02.2022. 15:53
Komentari
Podeli
(Foto: Screenshot/ Instagram/ Miloš Vučević)
Ugovor za izgradnju obilaznice oko Novog Sada, sa mostom preko Dunava biće potpisan "u bliskoj budućnosti", najavio je direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić, a saopšteno je iz Grada Novog Sada. Antić je na sastanku sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem i direktorom CRBC Džang Sjaojuenom, naglasio da je načinjen ogroman progres kada je reč o izgradnji obilaznice i mosta.

Njegova očekivanja deli i gradonačelink Novog Sada.

- Približavamo se realizaciji ovog projekta, a razgovor o mostu više nije na nivou ideja i predlaganja, već se stvari konkretizuju. Očekujem da će u relativno kratkom periodu početi njegova izgradnja, jer su za to stvoreni uslovi - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Predviđeno je da se most proteže 2,4 kilometara, od kružnog toka Bulevara Evrope do obilaznog puta kod Sremske Kamenice, sa četiri kolovozne trake kao i biciklističkom i pešakom stazom.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.05.2024.  |  Građevina

Država prodaje građevinsko zemljište u Kuli, Prijepolju, Novoj Crnji, Stalaću i Staroj Pazovi

Direkcija za imovinu Republike Srbije oglasila je prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Republike Srbije radi izgradnje, putem prikupljanja pisanih ponuda. Na prodaju je ponuđeno šest parcela u Kuli, dve u Stalaću i po jedna u Novoj Crnji, Prijepolju i Staroj Pazovi. Ponude se dostavljaju na pisarnicu Republičke direkcije za imovinu do 17. juna, a detaljnije pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.