NavMenu

Societe Generale banka ponudila kredite za finansiranje master studija

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.09.2014. 11:36
Komentari
Podeli
Societe Generale banka obogatila je svoju ponudu novim setom proizvoda i usluga za studente. Studentima svih univerziteta, banka će odobravati povoljne dinarske kredite za finansiranje master studija, a posebna pogodnost je ta što će se krediti odobravati studentima koji nisu zaposleni. Nosioci kredita su studenti bez primanja, s tim što je potrebno jemstvo za kredit.

Ti krediti povoljniji su od klasičnih keš i potrošačkih zajmova, jer Societe Generale banka želi da ulaže u edukaciju mladih u Srbiji. Dinarski krediti se odobravaju sa fiksnom ili varijabilnom kamatnom stopom, u iznosu od 50.000 do 1,5 miliona dinara i rokom otplate od 12 do 60 meseci. Kamata za zajmove sa fiksnom stopom iznosi od 18,45%, dok se varijabila kamata obračunava po principu: šestomesečni belibor plus 5,85%. Prenos zarade u Societe Generale banku za jemca nije obavezan.

Kao dodatnu finansijsku olakšicu mladima tokom studiranja, Societe Generale banka nudi mogućnost korišćenja grejs perioda do 12 meseci, kada klijent otplaćuje samo kamatu ali ne i glavnicu. Cilj je da mladima omogućimo lakše sticanje željene master diplome, kao i da im stvorimo povoljnije uslove za bezbrižnije studije, rasterećene svakodnevnih trzavica oko finansiranja školovanja. Pored iznosa kredita za finansiranje master studija koji banka
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

A1 Srbija preuzima kompaniju Conexio Metro

Kompanija A1 Srbija je najavila preuzimanje 100% udela kompanije Conexio Metro. Zaključak transakcije zavisi od odobrenja relevantnih nadležnih organa. Ovim preuzimanjem A1 Srbija će steći 300 kilometara optičkih kablova, što će omogućiti pristup više od 42.000 domaćinstava, pretežno na Novom Beogradu, saopštavaju iz kompanije. Cilj A1 Srbije je da do 2025. godine počne sa pružanjem usluga na sopstvenoj optičkoj mreži, a ova

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.