NavMenu

Dalji otkup deonica kompanije "Mercator"

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 14.07.2014. 15:02
Komentari
Podeli

Izvršni potpredsednik za izvozno tržište u kompaniji "Agrokor" Damir Kuštrak rekao je da je u toku raspisivanje javnog nadmetanja za dalji otkup deonica "Mercator"-a.

On je, u izjavi Tanjugu na marginama "Samita 100", rekao da dok proces traje ne može komentarisati dalje planove, osim da će to biti " jedan dobar i izuzetno zanimljiv poslovni projekat".

"Agrokor" je, nakon što je nedavno uplatio dogovoreni iznos vlasnicima 53% deonica "Mercator"-a, objavio nameru preuzimanja preostalih deonica u najvećem slovenačkom trgovačkom lancu, a cena koju namerava ponuditi je 86 EUR za deonicu.

"Agrokor" je vlasnik 2.000.278 deonica ili 53,12% "Mercator"-a, a ponuda preuzimanja se odnosi na 1.765.083 deonice, ili 46,88% deonica koje imaju manjiski deoničari.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.09.2024.  |  Građevina

Investitor iz Beograda u Šapcu gradi zgradu sa dva stana na tri etaže

U Mačvanskoj ulici na broju 34 u Šapcu gradiće se zgrada spratnosti P+2+Ps. U objektu je predviđeno ukupno dva stana, i to jedan stan na prvoj etaži, i jedan stan na drugom i povučenom spratu. Dvosoban stan na prvom spratu ukupne je površine 61,11 m2 i sastoji se od hodnika, dve spavaćesobe, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i terase. Drugi sprat je rezervisan za jednu stambenu jedinicu koja se prožima i na etažu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.