NavMenu

Rekonstrukcija 2 kilometra toplovodne mreže u Kruševcu do kraja 2014. godine

Izvor: Beta Sreda, 21.05.2014. 15:45
Komentari
Podeli

(Foto: Ivana Vuksa)
Do kraja godine bi trebalo da bude rekonstruisano dva kilometra toplovodne mreže iz pomoći KfW banke, a u okviru projekta čija je ukupna vrednost 2 mil EUR, kazao je danas direktor Gradske toplane, Dragan Azdejković.

- Rade se četiri pravca u centralnim delovima grada gde imamo najviše gubitaka, odnosno po 250 kubika tople vode dnevno. Osim deonice kod Buvljaka, gde se trenutno radi, radiće se i od Autobuske stanice do Uprave prihoda, od Uprave prihoda ka Miličinoj i od Uprave prihoda pored Gradske uprave, hotela "Rubin" do Kuće Simića - kazao je on.

Azdejković je podsetio da će u okviru celog projekat biti urađene i 64 toplotne stanice i da Toplana dobija 300 kalorimetara, od kojih je 120 već ugrađeno.

On je precizirao da je reč o programu Nemačke razvojne banke (KfW) četiri, sa kojom su ugovore potpisali Ministarstvo energetike, Grad Kruševac i Gradska toplana.

Posao bi, kako je naveo, trebalo da bude završen do kraja godine, a izvođač radova, koga je na tenderu izabralo Ministartsvo energetike, je preduzeće "Strabag".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.05.2024.  |  Građevina

Država prodaje građevinsko zemljište u Kuli, Prijepolju, Novoj Crnji, Stalaću i Staroj Pazovi

Direkcija za imovinu Republike Srbije oglasila je prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Republike Srbije radi izgradnje, putem prikupljanja pisanih ponuda. Na prodaju je ponuđeno šest parcela u Kuli, dve u Stalaću i po jedna u Novoj Crnji, Prijepolju i Staroj Pazovi. Ponude se dostavljaju na pisarnicu Republičke direkcije za imovinu do 17. juna, a detaljnije pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.