Izvor: eKapija | Subota, 09.11.2013.| 12:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kustendorf od 18. do 23. januara na Mokroj gori


Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf 2014." biće održan od 18. do 23. januara na Mokroj gori, objavljeno je na sajtu Festivala. Kao i prethodnih godina, u takmičarskom programu festivala biće predstavljeni filmovi studenata i debitanata.

Autori filmova izabranih za takmičarski program učestvovaće u radionicama sa poznatim filmskim stvaraocima i u drugim programima festivala.

U obzir dolaze filmovi svih žanrova, čije trajanje nije duže od 45 minuta. Rok za dostavljanje prijava za takmičarski program festivala je 20. decembar. Zbog kratkog vremenskog roka ove godine je filmove moguće dostaviti i elektronskim putem.

Popunjen formular za prijavljivanje zajedno sa internet vezama za filmove potrebno je poslati na adresu "kustendorffestival@gmail.com", a formular se može preuzeti na sajtu Festivala.

Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" posvećen je budućim filmskim stvaraocima i velikanima savremenog autorskog filma.

Festival ima više programa, a u okviru glavnog takmičarskog programa dodeljuje se nagrada Zlatno, Srebrno i Bronzano jaje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.