NavMenu

"Opel Adam" stigao u Srbiju

Izvor: eKapija Petak, 20.09.2013. 12:04
Komentari
Podeli

Sa potpuno novim "Adam"-om, "Opel" je na tržište Srbije doveo mali, šik, gradski automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno-nadahnutom A segmentu. "Opel Adam" kombinuje smelu, moćnu konstrukciju sa mogućnostima za gotovo bezbrojne personalizacije, što svakog "Adam"-a čini potpuno jedinstvenim. Sve prednosti tog modela, "Opel" je sinoć predstavio domaćoj publici na promociji u beogradskom lokalu "Supermarket".

- Novi "Adam" nudi veliki potencijal za rast našeg brenda i veoma smo ponosni što ovaj moderan mali automobil unosi u segment ono najbolje iz nemačkog konstruisanja, a koliko "Opel" očekuje od ovog automobila govori i činjenica da se sa njim vraća u auto sport - izjavio je direktor "Opel"-a Dragan Nenadović.

Kupci mogu da biraju između tri različita, visoko individualizovana ambijenta ili okruženja: "jam" je nekonvencionalan, moderan i šaren, "glam" donosi elegantnija, prefinjenija podešavanja, dok se "slam" dopada osobama sa energičnim i sportskim držanjem.

- Nijedan drugi automobil u ovom segmentu ne može biti personalizovan do te mere kao "Opel Adam", s obzirom na to da nudimo doslovno preko 4 milijarde kombinacija, to jest za svakog odraslog čoveka na Zemlji po jednu - objašnjava Nenadović.

"Adam" je prvi automobil sa "Opel"-ovim potpuno novim, vrhunskim info-zabavnim sistemom. Novi sistem je ekskluzivan u A-segmentu. Novi info-zabavni sistem čini izabrani smartfon sadržaj, uključujući internet aplikacije poput GPS navigacije dostupnim u kabini automobila.

"Opel Adam" sa the "IntelliLink" sistemom za informisanje i zabavu dostupan je i sa kompletnom integracijom za "Siri Eyes Free" aplikaciju, jedinstvenog inteligentnog asistenta iz kompanije "Apple" koji pomaže da vozač završi obaveze dok vozi, samo tako što će to zatraziti. Upotrebom tastera na volanu, kupci sa kompatibilnim iPhone telefonom mogu da nalože Siri asistentu da uradi brojne zadatke dok oni bezbedno drže pogled na putu, a ruke na volanu.

Potpuno novi "Opel Adam" može se naručiti po ceni od 11.050 EUR sa opremom koja obuhvala: aluminijumske felne, manuelni klima uređaj, električne podizače prozora, električno podešavanje retrovizora, kožni volan sa aluminijumskim umetcima, radio CD3.0 sa Bluetooth-om, ESP, tempomat, prednje vazdušne jastuke za vozača i suvozača kao i bočne vazdušne jastuke.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.05.2024.  |  Građevina

Država prodaje građevinsko zemljište u Kuli, Prijepolju, Novoj Crnji, Stalaću i Staroj Pazovi

Direkcija za imovinu Republike Srbije oglasila je prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Republike Srbije radi izgradnje, putem prikupljanja pisanih ponuda. Na prodaju je ponuđeno šest parcela u Kuli, dve u Stalaću i po jedna u Novoj Crnji, Prijepolju i Staroj Pazovi. Ponude se dostavljaju na pisarnicu Republičke direkcije za imovinu do 17. juna, a detaljnije pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.