Izvor: eKapija | Četvrtak, 20.06.2013.| 15:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

Opština Stara Pazova dodelila priznanja ambasadama i kompanijama

U svoje ime i ispred opštinske uprave Stara Pazova predsednik Opštine Đorđe Radinović i predstavnik kabineta predsednika Narodne Skupštine Republike Srbije Nebojša Pešić, danas su svečano uručili priznanja svim ključnim činiocima, koji su u proteklih godinu direktno doprineli razvoju, stvaranju povoljnog poslovnog okruženja i podizanja standarda života građana. Na prijemu, u Kući fudbala u Staroj Pazovi, među nagrađenima bili su predstavnici ambasada zemalja Francuske i Austrije, kao i direktori deset najuspešnijih kompanija investitora.

Uz nekoliko rečenica zahvalnosti za priznanje, ali i ocenu o visokom nivou profesionalizma koje je u praksu uvela Opštinska uprava Stare Pazove, prisutne je pozdravio ataše Ambasade Francuske Adrijen Adak, koji se osvrnuo na investicije koje je u opštini ostvarila francuska kompanija "Streit nova" i koja će zaposliti oko 150 ljudi. Potom se obratio i ataše Ambasade Austrije Ditmar Habaher, a nakon toga su usledile dodele priznanja kompanijama investitorima - "Delhaize", "EyeMaxx", "Porr", "Streit nova", "Quattro houses", "Skania", "OBO Bettermann" , "Medius", "Milšped" i "Tehnoplast".

Na kraju, značajno je naglasiti da će ukupne investicije koje su u toku realizacije, zajedničkim radom u narednom periodu obezbediti više od 1.000 radnih mesta u kompanijama koje su svojim investicijama obeležile proteklih godinu dana u privredi opštine Stara Pazova.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.