Izvor: eKapija | Četvrtak, 14.02.2013.| 09:57
Izdvojite članak Odštampajte vest

Rodoljub Milošević proglašen za menadžera godine

Rodoljub Milošević

Žiri Kluba privrednih novinara dodelio nagradu kao najboljem menadžeru u proizvodnji organik instant dečije hrane dr Radoljubu Miloševiću direktoru kompanije "Flory" iz Kruševca.

Menadžment kompanije koji vodi dr Radoljub Milošević plasirao je novi program pod nazivom "Baby King Organik" koji je sertifikovan od renomirane sertifikacione kuće po EU regulativi i regulativi Republike Srbije, saošteno je iz kruševačke kompanije.

Organski proizvodi su bezbedni, bez prisustva veštačkih materija i hemijsko-sintetičkih pesticida. Samim tim oni su zdraviji i imaju veću nutritivnu vrednost. Zbog načina i procesa dobijanja koji je u harmoniji sa prirodom, organski proizvodi imaju veću životnu energiju i snagu, a ona je upravo odgovorna za održavanje imuniteta, regeneracionih procesa i održavanja vitalnosti ljudskog organizma. Naročito se ističe značaj u ishrani dece.

Svojim razvojnim programom, tehnologijama i bogatom paletom proizvoda, "Flory" ispunjava očekivanja, kako domaćeg, tako i inostranih tržišta. Orijentacija ka izvozu, uslovila je da ovo preduzeće postane stabilan partner u snabdevanju kvalitetnim proizvodima na mnogim tržištima, što ga čini liderom u svojoj grani proizvodnje. Za veoma kratak period proizvodi su našli svoje mesto kako na tržištima Srbije, Rusije, Ukrajine, Belorusije, Moldavije, Kazahstana, Vijetnama, tako i na tržištima zemalja Zapadnog Balkana, alii u Turskoj, Iraku, Iranu, Alžiru i Libije, navedeno je u saopštenju.

Plan "Flory" je da, po vrhunskom kvalitetu proizvoda, uslovima proizvodnje, primeni najsavremenije tehnologije i strateškom marketingu bude evropska kompanija. Planiraju da širenjem asortimana zaposli još više stručnjaka i obučenih radnika i da "Flory" bude razlog ostanka i budućnosti u našoj zemlji onih koji imaju znanje, radnu energiju i veru u uspeh.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.