NavMenu

Ski sezona na Staroj planini od 13. decembra

Izvor: eKapija Sreda, 12.12.2012. 15:50
Komentari
Podeli

Hotel "Stara planina"Hotel "Stara planina"

Nakon Kopaonika, ovog vikenda svečano će biti otvorena i ski sezona na Staroj planini. "Ski opening" organizovan je od 13. do 16. decembra.

"Falkensteiner Hotel Stara Planina" tim povodom organizuje interesantan program za svoje goste.

Svakog dana od 10 do 15h obezbeđen je Snow Bar i DJ Snow Party, kao i besplatna škola skijanja sa instruktorima Snow Sports Academy.

Turisti će imati priliku da vide i vrtoglave egzibicije i skokove profesionalaca Filipa Kostića i Darka Kastratovića. Prvog dana programa svi gosti hotela moći će da skijaju sa poznatima (Nigor, Ajs Nigrutin, Ivan Zeljković, Nenad Okanović i drugi), ali i da se takmiče u ludom sankanju na džakovima.

Svim gostima hotela na raspolaganju će biti i Aquapura Spa unutrašnji bazen, finska sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, relaks zona, kao i fitness sala. U večernjim satima organizovan je bogat muzički program.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.