NavMenu

Počelo renoviranje upravne zgrade prokupačke bolnice

Izvor: Južne vesti Subota, 01.12.2012. 14:51
Komentari
Podeli

Bolnica u ProkupljuBolnica u Prokuplju

Od završetka izgradnje, pre više od pola veka pa do danas, upravna zgrada prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" nije ozbiljnije sanirana. Krovna konstrukcija je propala, oluci su istrureli, a kancelarije i kancelarijski nameštaj imaju više godina nego radnici koji rade u njima.

Zato je rukovodstvo bolnice odlučilo da je renovira.

- Smatrali smo prioritetnijim sređivanje zgrada u kojima borave pacijenti i zdravstveni radnici, zato smo upravnu zgradu i ostavili za kraj, kada budemo završili kompletnu rekonstrukciju bolnice. Međutim, zub vremena je učinio da se na horizontalnim olucima, usled korozije, stvore tolike rupe da se pri većim padavinama voda sliva niz zidove zgrade. Posledice ovakvog stanja osetili su zaposleni u upravi gde je voda prodrla u nekoliko kancelarija na drugom spratu, zbog čega smo morali hitno da intervenišemo - kaže direktor bolnice dr Dragan Dinić.

Zbog takve situacije, zamenjeno je 64 metra starih oluka. Uporedo sa tim odvijaju se molerski radovi u prostorijama gde je došlo do prokišnjavanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.