NavMenu

Ponovo radi najstarija vinoteka u Beogradu - "Vinograd" nudi više od 400 vrsta vina

Izvor: eKapija Petak, 19.10.2012. 11:29
Komentari
Podeli

Vinoteka u Makedonskoj 24, najstarija vinoteka u Beogradu, od danas ponovo radi, a nakon renoviranja je predstavljena pod novim imenom i brendom "Vinograd".

Ova vinoteka od prošle godine posluje u sklopu "Delhaize Group", koja je u Srbiji vlasnik lanaca "Maxi", "Mini Maxi" i "Tempo". "Vinograd" je jedina prodavnica specijalizovana za vina u okviru "Delhaize"-a u Srbiji, a činjenica da "Delhaize" u Belgiji vodi ceo lanac prodavnica koji se bavi samo prodajom vina govori da se u "Vinogradu" može očekivati visok nivo usluge i pažljivo odabrana ponuda.

Vinoteka "Vinograd" će osim novog, osavremenjenog izgleda prostora ponuditi i više od 400 različitih etiketa vina, od kojih je oko 40 ekskluzivnih, uvezenih upravo posredstvom "Delhaize"-a. Vinoteka "Vinograd" na jednom mestu nudi izbor vina iz devetnaest zemalja iz "starog" i "novog" sveta. Pored velikog izbora vina iz srpskih vinarija, posebna pažnja posvećena je izboru iz zemalja regiona, poput Hrvatske, Slovenije, Makednije, Grčke, itd. Zanimljivo je da će se u "Vinogradu" pored asortimana namenjenog pravim hedonistima, poput dobrog izbora žestokih alkoholnih pića, cigareta i konditora, naći i vina proizvedena od organski gajenog grožđa.

Vinoteka "Vinograd" u Makednonskoj 24 biće otvorena od ponedeljka do subote od 10 do 22h. Tokom prva dva radna dana "Vinograda" uz svako kupljeno vino dobija se "Delhaize" čokolada sa lešnicima na poklon.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.