NavMenu

SGS Beograd izdao 1000-ti sertifikat

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.08.2012. 14:41
Komentari
Podeli

"SGS Beograd" je postao lider u oblasti sertifikacije u regionu Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine sa 1004 validna, međunarodno priznata sertifikata zaključno sa 15. avgustom 2012. godine, navela je ta kompanija u saopštenju.

Kako je navedeno, klijenti SGS Beograd su organizacije iz svih privrednih grana, odnosno državne institucije, društvene organizacije i drugi subjekti poslovanja. Takođe, SGS Beograd je sertifikovao većinu velikih i složenih sistema u oblasti energetike, farmaceutske industrije, prehrambene industrije, građevinske industrije, logistike i drugih.

- Kroz kontinuirano realizovanje sertifikacionih ciklusa, možemo potvrditi da većina organizacija, sertifkovanih od strane SGS Beograd, ima stabilno poslovanje i u ovom trenutku osigurava posao za oko 10% ukupnog broja zvanično zaposlenih u Republici Srbiji. Navedeno je od izuzetne važnosti, imajući u vidu složene uslove za poslovanje u našem regionu - kažu u kompaniji SGS.

Sa stanovišta upoznavanja svojih klijenata sa rastućim zahtevima u oblastima sertifikacije, kontrolisanja, ispitivanja i monitoringa u okviru SGS Beograd, osnovan je i Education centar u kome je od oktobra 2011. godine obučeno više od 500 polaznika.

Kao društveno odgovorna kompanija, SGS Beograd je organizovao više besplatnih, awareness kurseva, posebno sa stanovišta standarda koji su usvojeni u prethodnom periodu, odnosno standarda čije se usvajanje tek očekuje (ISO 50001, ISO 26000, ISO 39001...) sa ciljem da se organizacije koje posluju u našem regionu što bolje pripreme za ispunjenje sve većih tržišnih zahteva.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.