NavMenu

Nema više "Ruskog cara" - dobrodošli u "Vapiano"

Izvor: 24 sata Nedelja, 19.08.2012. 16:13
Komentari
Podeli

Novi "Vapijano" restoran u Beogradu otvorio je vrata renoviranog prostora nekadašnje kultne kafane "Ruski car" na Obilićevom vencu. Gosti će moći da uživaju u ukusima mediteranske kuhinje i jedinstvenom osveženom enterijeru koji i dalje čuva tradiciju najpoznatijeg beogradskog restorana i spomenika kulture.

Iako su mnogi Beograđani sa negodovanjem reagovali na vest da će u prostorijama "Ruskog cara" biti otvoren novi restoran "Vapiano" tim se potrudio da ispoštuje tradiciju i očuva duh i izgled omiljenog sastajališta mnogih Beograđana.

- Velika pažnja posvećena je unutrašnjoj dekoraciji i nameštaju, a kompletan projekat rađen je po uslovima Zavoda za zaštitu spomenika jer je zgrada pod zaštitom države. Potrudili smo se da očuvamo prepoznatljiv duh nekadašnjeg restorana kome smo putem savremenog koncepta dali moderan pečat - istakao je vlasnik franžize "Vapiano" Saša Trišić.

On je dodao da je prvi beogradski "Vapiano", restoran koji se nalazi u TC "Ušće", već drugu godinu zaredom zvanično najbolji u čitavom lancu restorana po pitanju kvaliteta, čistoće i usluge, a da novootvoreni restoran ima najluksuzniju lokaciju u Evropi.

Ukupna investicija u novi objekat iznosi 1,8 mil EUR, a zaposleno je 100 mladih ljudi čija će jedina obaveza biti da gostima omoguće prijatnu atmosferu i besprekornu uslugu.

- Za pripremu jela koriste se sveži i zdravi sastojci koji se svakoga dana dopremaju u restoran, a obroci se pripremaju pred gostima koji na taj način mogu sebi kreirati obroke i birati sastojke i začine koje žele - dodaje Trišić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.