NavMenu

Gasifikacija Novog Beograda - Koji blokovi će moći da se priključe?

Izvor: eKapija Sreda, 11.10.2023. 15:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: VPales/shutterstock.com)Ilustracija
Za gasifikaciju Novog Beograda uskoro počinje izrada projektne dokumentacije, izjavio je predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan u razgovoru sa građanima Bežanije, saopšteno je na sajtu ove gradske opštine.

Bovan je dodao da će nosilac projekta biti Srbijagas i da će već u oktobru ta kompanija i Opština Novi Beograd, izabrati strateškog partnera koji će izvoditi radove na gasifikaciji.

- Tek po izboru izvođača radova, građani će moći da dobiju podrobnije informacije o ceni priključka na gas i mogućim pogodnostima plaćanja - rekao je.

Skupština opštine Novi Beograd, prema rečima Bovana, već je usvojila plan gasifikacije koji predviđa izgradnju 106 kilometara gasne mreže, na onim lokacijama na kojima ne postoji toplovod.

Mogućnost priključka, kako se navodi, dobiće žitelji u blokovima 13, 18, 25 i 64, Ušće, Tošin bunar, privredna zona autoput, Bežanija 2-Ledine, Bežanija i Bežanijska kosa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

11.05.2024.  |  Građevina

Firme iz Beograda deo konzorcijuma koji će raditi idejni projekat za deonicu autoputa od Andrijevice do Boljara

Ponuda konzorcijuma Monte-Tim ocenjena je kao najpovoljnija na tenderu za izradu idejnog projekta deonice auto-puta Andrijevica-Berane-Boljare. Ovaj konzorcijum čine firme Saobraćajni institut CIP iz Beograda, podgorička firma za zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu životne sredine Sigurnost, Geo Max Group iz Podgorice, Geoprojekt Podgorica, Lavian inženjering i kompanija DB Inženjering iz Beograda. Oni su za ovaj posao

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.