NavMenu

Nova usluga na novoj lokaciji - "Grand motors" otvorio drugi "Fordov" centar u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 08.06.2011. 08:16
Komentari
Podeli

Generalni uvoznik i serviser "Fordovih" automobila "Grand Motors" predstavio je juče javnosti svoj drugi servisno-prodajni centar "Jug" u Beogradu, pored Ibarske magistrale, koji se prostire na oko 3.000 kvadratnih metara.

U novom centru na Petlovom brdu se trenutno prodaju, održavaju i popravljaju samo "Fordova" vozila, a uskoro će stići i automobili i iz programa drugih marki koje uvozi "Grand Motors", pre svih "volvo".

Osim prodajnog salona za sedam automobila, servisa u kojem istovremeno može da se opsluži šest putničkih vozila, "Grand Motors Jug", ima i limarsko-farbarsko odeljenje, prodavnicu rezervnih delova i perionicu.

Direktorka "Grand Motorsa Jug" Ivana Stanojević navela je da je jedna od usluga koja se trenutno jedinu nudi u "Fordovoj" mreži, jeste kompletan paket, pri kupovini novog automobila. To znači da se registrovano vozilo dovozi kupcu bukvalno pred vrata.

U salonu su predstavljena i dva nova "Fordova" modela - "C-Max compakt" i "mondeo", koji su nedavno stigli u osam prodajnih salona u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Industrija

Oerlikon dolazi u Srbiju i donosi najsavremeniju inovativnu tehnologiju PVD prevlake

Potpisivanjem ugovora o izgradnji i zakupu hale za švajcarsku grupaciju Oerlikon (Erlikon) u tehnološkom parku UNIOR Components-a u Kragujevcu, ozvaničena je saradnja ove dve kompanije. Globalni lider u domenu površinske zaštite, koji posluje u 38 zemalja sveta, na ove prostore donosi najsavremeniju inovativnu tehnologiju PVD prevlake koja do sada nije bila direktno dostupna na tržištu. Dolazak Erlikona u Srbiju posebno je značajan za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.