NavMenu

Zemljište u Herceg Novom prodaje se za 1,14 mil EUR - Parcela od skoro 23.000 kvadrata na Žvinjama predviđena za gradnju sportskih objekata

Izvor: eKapija Petak, 15.09.2023. 09:32
Komentari
Podeli
(Foto: Opština Herceg Novi)
Komisija za sprovođenje postupka prodaje Opštine Herceg Novi raspisala je javni poziv za prodaju zemljišta na Žvinjama putem javnog nadmetanja aukcije. Početna cijena iznosi 1,14 mil EUR.

Predmet prodaje je katastarska parcela 5962/27 k.o. Sutorina u naravi neplodno zemljište površine 22.917 m2, upisana u LN 172 k.o. Sutorina, sa pravom svojine Crne Gore i pravom raspolaganja Opštine Herceg Novi.

Katastarska parcela se prodaje radi izgradnje sportskih objekata na Žvinjama, u skladu sa Odlukom o utvrđivanju lokacije za postavljanje odnosno izgradnju lokalnog objekta od opšteg interesa.

Kupac, odnosno investitor je obavezan da o svom trošku predvidi i površine za saobraćaj. Pored internih saobraćajnica u sklopu kompleksa, investitor je u obavezi da projektuje i izvede o svom trošku u sklopu svoje UP i saobraćajnicu koja će imati javni karakter i koja će omogućiti nesmetan prolaz i komunikaciju susjednih katastarskih parcela kat. parc. 5766/1, 5767/2, 5767/3, 5767/1, 5768/2 i 5770 k.o. Sutorina sa javnim putem katastarski označenim kao kat.parc. 5984 k.o. Sutorina.

Rok za privođenje namjeni lokacije je pet godina od zaključenja ugovora;

Obilazak lokacije svi zainteresovani mogu da obave 5. oktobra u prisustvu članova komisije.

Prijave je moguće predati zaključno sa 9. oktobrom 2023. godine do 14 časova. Registracija učesnika će se obaviti u zgradi Opštine Herceg Novi, 13. oktobra 2023. godine u 9 časova, a potom i javno nadmetanje čiji je početak planiran u 11 sati.

Više informacija OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura, Zdravstvo

Nutricionistkinja Novaka Đokovića o tome šta treba jesti pre, a šta posle treninga

Ishrana na bazi namirnica biljnog porekla sve je popularnija među sportistima. Zagovara je i nutricionistkinja Nevena Veselinović, koja stoji iza koncepta Veganluk i, između ostalih, savetuje Novaka Đokovića.
Teniser se 2010. odrekao glutena, mlečnih proizvoda i rafinisanog šećera, a smanjio je i unos crvenog mesa. Danas konzumira isključivo hranu biljnog porekla, pa se tako na njegovom meniju nalazi puno voća, žitarice, kinoa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.