NavMenu

Nastavak rehabilitacije puta E-75 na prolasku kroz Beograd

Izvor: eKapija Ponedeljak, 11.04.2011. 13:56
Komentari
Podeli

JP "Putevi Srbije" od 11. aprila od 14 časova nastavljaju radove na rehabilitaciji autoputa E75 na prolasku kroz Beograd.

Za saobraćaj će biti zatvorena deonica autoputa E-75 u smeru od Beograda ka Šidu od KBC "Bežanijska kosa" do isključenja za market "Roda", saopštilo je to javno preduzeće.

Deonica od Sportskog centra "11.april" do KBC "Bežanijska kosa" i dalje ostaje zatvorena za saobraćaj.

Na ovim deonicama saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom u smeru od Šida ka Beogradu.

Takođe, isključenje sa autoputa E-75 za Bežanijsku kosu i uključenje na autoput E-75 iz pravca Bežanijske kose, u smeru od Beograda ka Šidu ostaje i dalje zatvoreno.

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije

Kada kupujete prvi stan obratite pažnju na porez na prenos apsolutnih prava - Kako da zbog 15 m2 vaši potomci ne izgube pravo na buduće olakšice?

Kada je reč o kupovini stana, nekad kupci nisu svesni da pojedine odluke mogu imati dugoročne posledice, posebno kada je reč o oslobođenju od poreza na prenos apsolutnih prava. Prema zakonu, članovi porodičnog domaćinstva, uključujući decu, mogu ostvariti pravo na poresko oslobođenje, ali postoji jedna ključna stavka koju treba imati na umu: jednom kada se to pravo iskoristi, ne može se ponovo ostvariti. Kako objašnjava advokat

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.